torstai 18. huhtikuuta 2013

Und ich renn als hätte ich vier Leben

Tänä aamuna tuli sellanen olo, että ei mulla riitä aika kaikkeen, kun mietin tässä, että pitäisi tehdä maanantaiksi yksi tehtävä, lukea huomiseksi yksi kirja ja pakata viikonlopun Belgianreissua varten (Emily <3) ja olla sitten se viikonloppu siellä Belgiassa. Sen lisäks rahatkii on vähän ehkä vähissä ja kesä on täällä!!

Jostakin on siis pakko karsia, joten ajattelin alottaa tuosta unen määrästä. Aloitin viikon ruhtinailla 5 tunnin yöunilla, jatkoin suunnilleen samoilla, koska maanantaina grillattiin nörttien ainejärjestöaktiivien kanssa - NE SYTYTTI SEN GRILLIN SELLASELLA KUUMAILMAFÖÖNILLÄ!?!?! (kuva alla, eikö oo muuten tosi suomalaisen näköinen saksalainen?) ja sitten ne vielä laitto lopuksi tuohon hökötykseen ison nuotion ja lauloivat ja soittivat kitaraa ja sellasta rumpuasiaa. Oli hauskaa kun kaikki katteli meitä tuolta asuntolan ikkunoista kun tosiaan istuttiin keskellä meidän asuntolan pihaa.


 Tiistaina oltiin Dortmundissa Tonbandgerätin <3 ja Bossen keikalla, myöhästyttiin illan viimeisestä junasta ja oltiin siis kuudelta aamulla kotona. Oli hyvin väsynyt yö ja päivä. Bosse on ehdottomasti parempi livenä kun Spotifystä kuunneltuna ja Tonbandgerät on just niin mahti ku arvelinkin. Sain jopa kuvan Olen kanssa vaikka en ite uskaltanukaan kysyä ja kuva piti toistaa noin viis kertaa, ennen ku se onnistu edes tuossa määrin kuin alla. Sillä on ihan mielettömän kaunis ääni <3

Eilinen meni siis niillä 3-4 tunnin unilla (koko päivän olin silti liikenteessä.). Käytiin jopa teatterissa kattoo Sandmann! Tosin meinasin ekan puol tuntia vaan nukahtaa kokoajan, minkä takia loppu näytelmä meni vähän ohi ku se oli niin korkealentoista.
Tänään oon sitten polttanu itteeni auringossa, kun päätin ettei tällasella säällä voi istua sisällä tekemässä läksyjä. Onneksi tuo yliopiston verkko riittää tähän rakennuksen ulkopuolellekin erinomaisesti, joten tähän pihalle on hyvä leiriytyä läppärin kanssa. Nyt tosin tuulee siihen malliin aina puuskissa, etten yhtään ihmettelis, vaikka ukkonen nousis kohta. Onneks mun päivän ainoa luento (Harry Potter <3) alkaa kohta - koska päätin jättää sen toisen tän päiväisen kurssin kokonaan pois - niin en ehkä pala enää pahemmin... Krhm en siis oo vielä palanu. Vähän vaan ehkä jo polttelee ja punottaa. Siks meen ehkä nyt sisälle tonne yliopistoon nyt niin ei tuu ihan heti ihosyöpää. Pitää vissiin tästä lähtien ruveta aina kantamaan aurinkorasvaa mukana jopa ylipopistolla !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti