lauantai 16. helmikuuta 2013

Jetzt geht es los Europa!

Interrailsuunnitelma!

Siinä se nyt on. Kuukauden päästä katsotaan, kuinka monta muuttujaa matkalta löytyi ja kuinka paljon alkuperäinen suunnitelma piti paikkansa.

Huomenna aamulla siis olisi tarkoitus Ainin kanssa lähteä kohti Würzburgia Hamelnin kautta, sunnuntai hengataan sitten siellä, todennäköisesti vilkuillaan Nürnberg siinä sivussa ja sitten ei muuta kuin menoksi (tosin tarkka suunta ei vieläkään ole ihan kiveen kirjoitettu, ensimmäiset muuttujat on jo liikenteessä tuolla Baijerissa).
En kyllä usko vieläkään, että ollaan oikeasti lähdössä kuukaudeksi reissuun, mutta eiköhän se tässä vähitellen valkene. Harmittaa, että tänään oli vielä niin paljon tekemistä enkä pysyny yhtään aikataulussa, joten jotkut tyypit jäi nyt vähän niinku hyvästelemättä. Onneksi matkalla tavataan kaikkia ihania siistejä tyyppejä, jotka mieluusti omia kotikaupunkejaan meille suostuu esittelemään!

Onnistuin jotenkin kutistamaan vaatemääräni yhteen viikkoon ja kaikkeen "pieneen", mitä muuta matkalle saattaa tarvita. Tältä mun sänky näytti vielä pari tuntia sitten:

Muutaman tunnin skypechättäyksen ja muotishown jälkeen kaikki tuo tavara on tässä:
Aika hurjaa. Tuohon ei kyllä paljoa mitään enää lisätä, että täytyy varmaan oikeasti vaan hyväksyä se, että mitään ei shoppailla! Muistot täytyy tallentaa tällä kertaa materian sijasta päähän tai digitaaliseen muotoon. Toivotaan vaan, että mun reilikengillä pääsee parhaimmille klubeille. Tuunasin niitä vähän, että kaikilla matkaseuralaisilla ois päivittäinen migreeni:
Spotifylistalla on noin 300 kappaletta matkamusaa, Baijerin kartta on ladattuna puhelimeen (en sitten tajunnu muita ladata..) ja mitä parhain matkaseura odottaa Würzburgissa (Aini, Nina ja Anna-Maija <3 tätä testattiin jo Kölnissä!). Ei tässä varmaan sitten muuta kuin nokka kohti etelää näin alkuun!

Kuulostellaan todennäköisesti kuukauden päästä ellen innostu jossain välissä nettikahviloimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti